Pagini: 1 2 3 4

Primirea solemnă de noi membri (42 fotografii)
6 decembrie 2008, Cluj Napoca

Laura, Mihaela, Simona, Larisa, Cătălin, Till, Radu şi Florin sunt cei mai "tineri" ASTRISTI. Au fost primiţi în Asociaţie în cadrul Adunării Generale din 24 noiembrie. Iar, azi, 6 decembrie, în cadrul Sf. Liturghii, au spus Da-ul lor pentru ASTRU.

Gala Voluntariatului 2008 (14 fotografii)
5 decembrie 2008, Cluj Napoca

În ziua de 5 decembrie se sărbătoareşte la nivel internaţional Ziua Voluntarilor. Acest eveniment este marcat la Cluj-Napoca de Gala de Decernare a Premiilor pentru Implicarea in Comunitate, ajunsă în acest an la cea de-a IX ediţie. Acţiunea este organizată de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca şi se doreşte a fi o oportunitate de a mulţumi celor care au adus contribuţii importante comunităţi clujene: voluntari, coordonatori de voluntari, organizaţiilor ce derulează programe de voluntariat, finanţatori, sponsori, etc.

Curs de chitara la sediu (2 fotografii)
5 decembrie 2008, Cluj Napoca

IC Paris 2008 (13 fotografii)
30 noiembrie 2008, Creil, France

Participarea ASTRU Cluj prin Coordonatorul European JECI-MIEC la Sesiune de studiu şi formare internaţională "Ecologia sustenabilă: O realitate pentru lume? O provocare pentru studenţi", Consiliul Internaţional la MIEC (Mişcarea Internaţională a Studenţilor Catolici) şi la Echipa Internaţională la JECI (Organizaţia Internaţională a Tinerilor Studenţi Catolici)

Exercitii Spirituale (18 fotografii)
21 noiembrie 2008, Baita, Bihor

Exercitii spirituale impreuna cu astristii din toate centrele

Eu, copilul, am drepturi! (63 fotografii)
20 noiembrie 2008, Cluj-Napoca

Directia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în parteneriat cu Iulius Mall şi Asociaţia Tineretului Român Unit - ASTRU Cluj a organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului acţiunea "Eu, copilul, am drepturi!". Evenimentul a fost dedicat copiilor care sunt plasaţi la asistenti maternali. Din program au făcut parte: expoziţie - concurs de desene pe tema drepturilor copilului, animaţie, facepainting şi bansuri.

Întâlnirea Eparhială a Tineretului (254 fotografii)
18 octombrie 2008, Gherla,Cluj

"Why politics need youth voice" (18 fotografii)
11 octombrie 2008, Vilnius, Lituania

Între 09-12 octombrie 2008 a avut loc la Vilnius, în Lituania întâlnirea pregătitoare pentru proiectul „Why politics needs youth voice”, proiect internaţional organizat în parteneriat de Lituania (coordonator), Slovacia, România şi Marea Britanie.

Pregatirea animatorilor pentru Intalnirea Eparhiala a Tinerilor (114 fotografii)
11 octombrie 2008, Gherla

Curs de chitara la sediu (5 fotografii)
10 octombrie 2008, Cluj Napoca

Astristi care doresc sa invete sa cante la chitara se intalniresc in fiecare vineri seara, ora 19.30 cu Persida.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*