Altaration

Descoperirea misterului Sfintei Liturghii.

Altaration este un program video catehetic american, dedicat în special tinerilor. Scopul lui este să răspundă unei mari probleme: cum să îi facem pe tinerii catolici să aprecieze frumusețea extraordinară și misterul Liturghiei… și să își dorească să participe la ea?

Printr-o experiență unică, recurgând la o cinematografie de înaltă calitate și la un manual de lucru, tinerii vor ajunge să vadă Liturghia și preoția într-un mod cu totul nou. Altaration urmărește să provoace reflecția, să nască discuții, să alunge mituri și să inspire tinerele suflete la o mai profundă și mai durabilă iubire pentru Liturghie. Scopul programului nu este să umple tinerii de informații, ci să pătrundă în inimile lor pentru a-i transforma.

Încrierile liceenilor se fac până luni, 8 octombrie 2018 via e-mail (cluj@astru.ro) și telefonic (0758677259)

 

Cei care vorbesc tinerilor sunt doi preoți și trei laici (catolici toți cinci), foarte cunoscuți și apreciați în SUA, vorbind anual la zeci de mii de tineri în evenimente de evanghelizare. Numele lor: pr. Mike Schmitz, pr. Josh Johnson, Mark Hart, Jackie Francois Angel, Chris Stefanick.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.