Marşul pentru Viaţa este un eveniment ce are loc simultan în mai multe oraşe din România şi are ca şi scop afirmarea dreptului la viaţa pentru toate fiinţele umane, începând cu momentul concepţiei.
De ce? Pentru că viaţa are valoare!!

Te așteptăm și pe tine în data de 26 martie, în Piața Unirii la ora 11.30!

MarsulPentruViata-2016 (1)

 

„Marşul pentru Viaţă” este un eveniment care se desfăşoară desfăşoară anual, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea religioasă „Buna Vestire”) şi este organizat de asociaţii ale societății civile care compun mişcarea provita, în colaborare cu instituţii şi comunităţi religioase. 

Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” îl reprezintă susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.

Comitetele de organizare sunt locale, fără a exista o conducere centralizată, însă la fiecare ediție a Marșului organizatorii lansează un mesaj comun sub forma unui Manifest. Acest document poziționează societatea civilă creștină față de anumite probleme de actualitate ale României.

Sursa: marsulpentruviataclujnapoca.blogspot.ro

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*