Dragi responsabili și educatori ai grupurilor ASTRU Cluj,

în perioada 26-28 februarie 2021 va avea loc un curs de formare pentru responsabilii și educatorii grupurilor parohiale și specializate ASTRU Cluj cu tema Liderii mănâncă ultimii și motto-ul „Cine vrea să devină mare între voi să fie slujitorul vostru și cine vrea să fie primul între voi să fie servitorul tuturor.” (Mc 10, 43-44).

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, acest curs va avea loc online, pe platforma ZOOM. Link-ul de accesare a întâlnirii se va trimite via e-mail și WhatsApp. Cei care nu aveți deja instalată aplicația ZOOM, sunteți invitați să o descărcați de aici: Zoom. Suntem nerăbdători să ne (re)vedem cu voi, responsabilii și educatorii grupurilor ASTRU.

Vă rugăm ca până cel târziu în data de 23 februarie să confirmați participarea celor doi responsabili și a educatorului grupului ASTRU.

PROGRAM

Vineri, 26 februarie 2021

18.00 – Bun venit!
18.15 – Pe locuri, fiți gata… Decolăm!
18.45 – Liderii: regizori care inspiră 
21.30 – Rugăciunea de seară

Sâmbătă, 27 februarie 2021

11.00 – Isus Cristos – model de lider pentru tineri
13.00 – Pauză
15.00 – Liderul ASTRU în slujba grupului și a Bisericii (part 1) 
16.30 – Pauză
17.00 – Liderul ASTRU în slujba grupului și a Bisericii (part 2)
20.00 – Rugăciunea de seară

Duminică, 28 februarie 2020

19.00  – E rândul tău!
20.00 – Rugăciunea de încheiere


Informații tehnice și organizatorice prețioase:

Vă rugăm să fiți punctuali și să intrați cu 10 minute înainte de ora anunțată pentru fiecare sesiune, astfel ca orice dificultăți tehnice întâmpinate să poată fi rezolvate înainte de ora de începere a sesiunilor.

Microfonul se va ține închis până când veți avea ceva de spus, pentru a evita ca sunete involuntare/deranjante să interfereze cu mesajul vorbitorului principal.

Camera video va fi pornită unde există posibilitatea. Vă veți poziționa într-un loc luminos, pentru a fi vizibili.

Numele va fi configurat clar când vă alăturați întâlnirii – accesul la sesiuni va fi permis doar persoanelor pe care le putem recunoaște nominal.

Odată ce v-a fost permis accesul în camera întâlnirii (room) faceți click pe butonul „join audio” pentru a-i putea auzi pe ceilalți și pentru a vă face auziți.

Întrucât este un eveniment serios, cerem seriozitate din partea fiecărui participant:

  • responsabilii vor participa la toate sesiunile cursului de formare.
  • participarea la sesiunile din program va fi activă și exclusivă, fără a vă angaja în alte activități în timpul destinat cursului de responsabili.
  • îmbrăcămintea aleasă pe durata tuturor sesiunilor va fi una decentă.