Prin direcționarea a 2% din impozitul dumneavoastră către ASTRU Cluj puteți investi în tineri!

2013_poster 2 la suta

 

ASTRU Cluj este o organizaţie neguvernamentală, non-profit care se ocupă cu formarea tinerilor şi copiilor. Prin programele şi activităţile pe care le organizăm oferim tinerilor şi copiilor o educaţie integrală pentru viaţă. Formăm tineri cu caractere puternice şi integre care vor sta la baza societăţii de mâine.

Legislaţia actuală vă permite să direcţionaţi 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră unei organizaţii non-profit pe care o puteţi alege.

Dacă nu luaţi atitudine, banii aceştia vor rămâne în bugetul statului.

Decizia vă aparţine! Investiţi în tineri! Direcţionaţi 2% spre ASTRU Cluj!

 

Metoda este foarte simplă:

Dacă aveţi venituri numai din salarii solicitaţi declaraţia 230 de la Administraţia Financiară şi completaţi cu datele dumneavoastră personale şi datele Asociaţiei Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj.

Dacă aveţi venituri din alte surse impozabile completaţi declaraţia 200, la punctul III, subpunctul 2 cu datele asociaţiei noastre.

Nu vă faceţi probleme dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 2% din impozit, deoarece ea va fi calculată de organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată.

Acum puteţi să depuneţi formularul: fie alegeţi să le trimiteţi prin poştă Administraţiei Financiare de care aparţine domiciliul sau reşedinţa dumneavoastră, fie le depuneţi personal.

Atenţie: termenul limită de depunere a declaraţiilor este 15 mai 2013!

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult Codul de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult Cont bancar (IBAN) a entităţii nonprofit/unităţii de cult
ASOCIAŢIA TINERETULUI ROMÂN UNIT – ASTRU Cluj 15120234 RO44 BTRL 0130 1205 B806 96XX

Vă mulţumim că alegeţi să sprijiniţi activităţile ASTRU Cluj !
Astfel daţi o şansă tinerilor din comunitatea dumneavostră!

Puteţi descărca Declaraţia 230 de pe site-ul nostru şi să completaţi datele dumneavoastră. Descărcare formular PDF: dec_230_2012_astru.pdf

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*