De-a lungul timpului proiectele, programele și ideile noastre au căpătat contur, reușind să ne facem cunoscuți în rândul tinerilor și copiilor din Eparhia noastră! Prin direcționarea a 2% din impozitul dumneavoastră către ASTRU Cluj puteți investi în formarea tinerilor și a copiilor!

ASTRU Cluj este o organizație neguvernamentală, non-profit care se ocupă cu formarea tinerilor și copiilor. Prin programele și activitățile pe care le organizăm oferim tinerilor și copiilor o educație integrală pentru viață. Formăm tineri cu caractere puternice și integre care vor sta la baza societății de mâine.

Afis 2 suta final

Prevederea 2% se rezumă la faptul că persoanele fizice au posibilitatea de a direcționa 2% din venitul impozabil spre o asociație nonprofit. Acest gest nu reprezintă o donație, este pur și simplu o alegere proprie de a susține financiar pe cine dorești, cu acel cuantum ce ar ajunge în final, la bugetul statului.

 

Iată mai jos care sunt pașii.

1. Completezi formularul:

Completează și semnează DECLARATIA 230 dacă în anul fiscal precedent ai obținut venituri ca salariat.

Completează și semnează DECLARAŢIA 200 daca în anul fiscal precedent ai obținut venituri din activități independente.

Nota bene: rubrica Suma se completează opţional şi poate fi calculată de către organul fiscal.

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult Codul de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult Cont bancar (IBAN) a entităţii nonprofit/unităţii de cult
ASOCIAŢIA TINERETULUI ROMÂN UNIT – ASTRU Cluj 15120234 RO38CRDZ010A121150481002

2.       Depui formularul:

Poţi depune formularul la administraţia financiara de domiciliu, direct sau prin posta cu confirmare de primire, până la termenul prevăzut legal (10 mai 2015.)

Verifică adresa oficiului fiscal de care aparţii.

3.      Convinge cât mai mulţi oameni din jurul tău – familie, prieteni şi colegi, să semneze formularul 2% pentru ASTRU Cluj

Contactează-ne oricând ai nevoie de o informaţie la adresa de e-mail şi telefonul de mai jos.

Ai făcut o alegere înţeleaptă. Nu te-a costat nimic si 2% din impozitul pe venit va fi folosit pentru proiecte, idei, programe iniţiative pentru tineri şi copii! Îţi mulţumim!

Contact:
Tel: 0758677259
E-mail: cluj@astru.ro

Descărcați documentele:
Formular 230 pentru depunere la Administrația Financiară sau prin poștă
Formular 230 pentru depunere online cu semnătură electronică

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*