Lăudat să fie Isus!
Dragi tineri astriști,

Am pregătit pentru voi un super-campus eparhial adresat astriștilor cu vârsta peste 16 ani. Campusul se va desfășura în perioada 29-31 iulie în loc. Baia Mare (jud. Baia Mare) în incinta Mănăstirii „Sfânta Maria” a surorilor baziliene.

Înscrierile se fac până vineri, 22 iulie 2022, ora 23.59.

Tema campusului este „Isus ne vorbește!”

Programul campusului va începe vineri la ora 18.00 și se încheie duminică după masa de prânz. Programul va cuprinde: drumeție, momente de rugăciune, cateheză, ateliere practice, activități recreative, și multe surprize.

Taxa de participare este de 200 lei și include cheltuielile privind transportul, cazarea și masa. Data limită pentru plata taxei de participare este vineri, 22 iulie 2022, ora 23.59. Există mai multe modalități de plată: plata în numerar la birourile ASTRU Cluj, depunere de numerar sau transfer bancar.

Puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine:

  1. ÎNCASARE NUMERAR LA BIROURILE ASTRU CLUJ din Cluj-Napoca, Piața Cipariu FN (în cadrul Catedralei greco-catolice în construcție). Încasare în numerar în lei românești.
  2. DEPUNERE ÎN NUMERAR la orice agenție a Băncii Transilvania (o listă completă este disponibilă la https://www.bancatransilvania.ro/retea_unitati/ ) în lei românești în contul RO44BTRL01301205B80696XX deschis de ASTRU Cluj la Banca Transilvania Cluj – menționând contribuție campus tineri 2022 (dacă se achită pentru altcineva, rugăm să menționați contribuție campus tineri 2022 pentru …)
  3. TRANSFER BANCAR În lei românești în contul RO44BTRL01301205B80696XX deschis de ASTRU Cluj la Banca Transilvania Cluj menționând contribuție campus tineri 2022  (dacă se achită pentru altcineva, rugăm să menționați contribuție campus tineri 2022 pentru …)

Avem 20 de locuri disponibile, așadar îți recomandăm să te înscrii cât mai repede.

Vă invităm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos și să distribuiți mai departe informația tuturor acelora care ar putea fi interesați de acest campus.

Înscrie-te aici: FORMULAR INSCRIERE

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*