În perioada 24-26 februarie 2023, la centrul Manresa din Cluj-Napoca, va avea loc un curs de formare pentru responsabilii și educatorii grupurilor parohiale și specializate ASTRU Cluj. Tema cursului este „Puterea Obiceiului în Leadership”, iar motto-ul este „Dezvăluie Domnului lucrarea ta și se vor realiza gândurile tale.” (Proverbe 16,3)

Pornind de la tema aleasă, cursul de formare își propune să ofere o privire asupra obiceiurilor pe care responsabilii și educatorii ASTRU Cluj trebuie să le aibă. Viața fiecărui om trebuie să aibă un parcurs organizat. Fără disciplină, responsabilul de grup nu se poate dezvolta din niciun punct de vedere și, prin urmare, nici grupul nu va progresa.

Prin sesiunile pregătite la acest curs, ne dorim ca responsabilii grupurilor noastre să învețe cum să-și organizeze timpul într-un mod eficient pentru ca, în final, să se poată ocupa de dezvoltarea grupului. De asemenea ne dorim ca participanții să învețe cum să-i slujească pe ceilalți cu iubire așa cum a făcut-o Isus. Ne propunem ca participanții să învețe cum să trăiască relația cu Dumnezeu în mod personal prin intermediul rugăciunii. De asemenea ne dorim să transmitem participanților idei despre cum să dezvolte și să promoveze grupul și activitățile sale.

Așteptăm o confirmare a prezenței la curs a responsabililor și a educatorului (acolo unde este cazul) până la data de 17 februarie.

Alte aspecte importante:
· Cursul va începe vineri la ora 18:00 cu sosirile.
· ASTRU Cluj va asigura cazarea și masa participanților.
· Costurile de transport nu se decontează. În situația în care întâmpinați dificultăți din acest punct de vedere vă rugăm să ne contactați.
· Taxa de participare prevăzută pentru acest an este de 100 lei/persoana. În situația în care întâmpinați dificultăți din acest punct de vedere vă rugăm să ne contactați.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*