Dragi responsabili și educatori ai grupurilor parohiale și specializate,

În perioada 11-13 noiembrie 2022, la Centrul Manresa din Cluj-Napoca, va avea loc un curs de formare pentru responsabilii și educatorii grupurilor parohiale și specializate ASTRU Cluj, cu tema “Slujește cu fidelitate și pasiune!” și motto “Fideli adevărului, în iubire, să creștem în toate!” (Efeseni 4,15)

Tema acestui curs de formare ne invită să trăim ca adevărați creștini, adică mereu gata de a sluji cu pasiune și fidelitate. Pentru fiecare dintre noi, Dumnezeu are o misiune. Ca responsabili și educatori, pe lângă misiunea asociației, la care contribuim toți, aveți și misiunea de a conduce și a vă îngriji de grupul parohial sau specializat din care faceți parte. Este o misiune care cere un efort mare și care trebuie să aibă la baza deschiderea de a sluji. Alături de asistentul spiritual, sunteți cei care îi îndrumă, care îi ajută să se cunoască mai bine pe ei înșiși și să își cunoască mai bine credința.

Veți vedea că programul pe care l-am pregătit pentru voi la acest curs este variat. 

Vom învăța cum să lucrăm împreuna, avand aceleași obiective în minte, vom lega prietenii, vom învăța mai multe despre rolul de lider al unui grup și cum să ne organizăm evenimentele astfel incat sa răspundem nevoilor grupului. Desigur, vom aprofunda și tema cursului, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă sa slujim cu fidelitate și pasiune. Vă așteptăm cu mare drag să petrecem acest weekend împreună, învățând unii de la alții și aflând mai multe despre noi și despre asociația din care facem parte.

De asemenea, vom avea un moment special în cadrul acestui curs, Adunarea Generală, în cadrul căreia vor fi aleși membrii viitorului Consiliu de Conducere ASTRU Cluj. Vă reamintim că pentru acest moment, fiecare grup este rugat să pregăteasca un raport de activitate, iar dacă aveți întrebări legat de acest aspect, vă stam la dispoziție.

Vă rugăm ca până cel târziu în data de 7 noiembrie să confirmați participarea celor doi responsabili de grup și a educatorului.

Alte aspecte importante:

  • Cursul va începe vineri la ora 18:00 cu sosirile.
  • ASTRU Cluj va asigura cazarea și masa participanților
  • Costurile de transport nu se decontează. În situația în care întâmpinați dificultăți din acest punct de vedere vă rugăm să ne contactați.
  • Taxa de participare prevăzută pentru acest an este de 50 lei/persoana.  În situația în care întâmpinați dificultăți din acest punct de vedere vă rugăm să ne contactați.

PROGRAM:

Vineri

18:00 – Sosiri

19:00 – Cină

20:00 – Bun venit!

20:15 – Escape room

22:00 – Adoratie

23:30 – Stingerea

Sâmbătă

8:00 – Sfânta Liturghie

9:00 – Mic dejun

10:00 – Adunarea Generala

14:30 – Pranz

16:00 – Rolul responsabilului

17:00 – Pauza

17:10 – Event Planning Fundamentals

19:10 – Cina

20:00 – Rugăciune de seară

20:30 – ASTRU Cluj are talent

00:00 – Stingerea

Duminică

8:00 – Sfânta Liturghie

9:00 – Mic dejun

10:00 – Slujește cu fidelitate și pasiune!

11:30 – Evaluare

13:00 – Prânz

Plecări

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*