ASTRU Cluj a participat la VOLUNTEXPO 2008, un eveniment realizat în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) promovată la Cluj Napoca de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca. Acestă acţiune se înscrie în campania naţională: “E timpul să fim altfel!”

Săptămâna Naţională a Voluntariatului a fost gândită ca un instrument de promovare a voluntariatului, urmărind creşterea profilului voluntarilor în comunitate, conştientizarea publicului larg cu privire la rolul şi importanţa voluntariatului şi la modalităţile efective de implicare, dar şi aprecierea formală a voluntarilor (actuali sau retraşi) implicaţi în activităţi diverse în beneficiul comunităţii. Ediţia din acest an se desfaşoară în perioada 14-20 aprilie 2008, când toate Centrele de Voluntariat din tara şi organizaţiile care lucrează cu voluntari desfaşoară activităţi de promovare a voluntariatului şi a varietăţii de activităţi în care oamenii se pot implica în sprijinul comunităţii!

VOLUNTEXPO 2008 este un eveniment de promovare a activităţilor şi programelor de voluntariat ale fiecărei organizaţii şi instituţii din Cluj Napoca. Târgul de voluntariat se s-a desfăşurat în data de 14 aprilie 2007. P-ţa Unirii, statuia Matei Corvin, între orele 10:00 – 18:00.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*