La data de 24 noiembrie 2021 a fost deschisă oficial Biblioteca ASTRU Cluj „PS Florentin Crihălmeanu”, un loc pentru studiu și petrecere a timpului liber.

Unde?

Biblioteca ASTRU Cluj „PS Florentin Crihălmeanu” este situată în cadrul birourilor Asociației în Cluj-Napoca, Piața Cipariu FN (în cadrul Catedralei greco-catolice în construcție).

Când?

Biblioteca ASTRU Cluj „PS Florentin Crihălmeanu” este deschisă, începând cu data de 24 noiembrie 2021, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 17:00. Pentru acces la sala de studio este necesară rezervare.

Cum se fac rezervări?

Pentru acces la sala de studiu este necesară o programare prealabilă. Aceasta se poate efectua via mail: cluj@astru.ro sau telefonic 0758677259. Programările pentru sala de studiu se vor face cu minim 5 ore înainte de ora sosirii. Programările la sala de studiu se pot face atât pentru consultare a colecțiilor bibliotecii, cât și pentru studiu individual. Membrii ASTRU Cluj vor avea prioritate în ceea ce privește accesul la sala de studiu.

Am posibilitatea de a împrumuta cărți?

Toate colecțiile Bibliotecii ASTRU Cluj „PS Florentin Crihălmeanu” pot fi împrumutate pentru consultare la domiciliu, pe bază de proces-verbal. Numărul maxim de colecții ce pot fi împrumutate simultan de un utilizator este de 3. Perioada maximă de împrumut este de 14 zile calendaristice; în cazul imposibilității studierii documentelor de bibliotecă împrumutate în termenul de 14 zile, stabilit inițial, termenul de împrumut se poate prelungi cu încă 14 zile calendaristice.

Unde pot consulta catalogul bibliotecii?

Catalogul Bibliotecii ASTRU Cluj „PS Florentin Crihălmeanu” poate fi consultat accesând următorul link: https://rb.gy/dgjx6r

REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE A BIBLIOTECII ASTRU CLUJ „PS FLORENTIN CRIHĂLMEANU”: REGULAMENT

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*