Săptămâna spiritualității, ultima din parcursul celor patru săptămâni propuse de ASTRU Cluj în decursul unui an asociativ se va desfășura în perioada 16 – 23 iunie 2019, iar pentru acest an, are ca temă „Bucuria rugăciunii”, iar ca și motto versetul din epistola întâi a Sf. Apostol Pavel către Tesaloniceni „Bucurați-vă întotdeauna! rugați-vă neîncetat! Mulțumiți în orice împrejurări, pentru că aceasta este voia lui Dumnezeu, în Cristos Isus, pentru voi!” (1Tes 5, 16-18).

Săptămâna Spiritualității are menirea de a ne reaminti cât de important este sufletul nostru. Așa cum avem grijă de trup, dându-i mâncare sau îmbrăcăminte, tot astfel trebuie să ne îngrijim și de suflet. Cum altfel, decât prin rugăciune, fapte bune și activități care sunt plăcute lui Dumnezeu?

Anul acesta ne vom concentra pe prima dintre ele: rugăciunea. Așadar, vă invităm să abordați tema rugăciunii în grupurile voastre și vă provocăm să alegeți o modalitate de a crește în viața de rugăciune. Pentru a vă ajuta în acest sens, Anexa 1 conține câteva sfaturi concrete.

De asemenea, ne propunem ca și în acest an să ne rugăm pentru preoții noștri. Nu doar pentru asistenții spirituali ASTRU, ci pentru toți preoții Eparhiei de Cluj-Gherla. Pentru a putea face acest lucru, vă invităm să accesați site-ul www.alegepreot.cluj.astru.ro și astfel vă va fi oferit automat
numele preotului pentru care vă invităm să vă rugați, precum și câteva informații despre acesta.

Anexa 1

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*