În 6 iulie am fost alături de copiii din parohiile din Gherla la campusul estival cu tema „Și Tu Poți!”. Au fost alături de noi 25 copii și 3 animatori, sub grija pr. Edmund Dujardi și pr. Alexandru Hruban.

Ziua s-a prevestit a fi una frumoasă. Am început cu Sf. Liturghie la care toți copii au participat activ, spunând răspunsurile. După Sf. Liturghie pr. Alexandru ne-a vorbit despre faptele milei trupetești și sufletești, explicându-le astfel încât și cei mai mici dintre noi să le înțeleagă.

După prânz, am început activitățile în aer liber, începând cu câteva jocuri de cunoaștere, iar apoi cu jocuri antrenante la care să ne folosim toată energia și să împărtășim bucuria cu care au venit pregătiți. Din păcate, însă, a trebuit să întrerupem ziua mai repede decât ne-am așteptat și decât am fi vrut, deoarece norii care păreau inofensivi la începutul zilei au adus cu ei o ploaie torențială.

Regretul și dezamăgirea că ziua s-a încheiat atât de repede a fost vizibil atât pe fețele copiilor, cât și pe cele ale animatorilor. Acest lucru însă ne va face să așteptăm cu mai mult drag și dor următorul campus estival!

Mariana Mișca și Laura Burcă

IMG_5542

IMG_5547

IMG_5576

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*