În data de 11 iulie 2013, ASTRU Cluj a desfăşurat campusul estival pentru copii în parohia „Preasfânta Treime” din Corpadea, unde au participat  25 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani.

IMG_7522

        Am început ziua cu o rugăciune, după care am făcut jocuri de spargere a gheţii şi de cunoaştere. Copiii au fost foarte receptivi şi când a venit partea de cateheza, la care au fost atenţi. După o interpretare artistică a unei povestioare ce se corela cu parabola Bunului samaritean, copiii au pus în scenă propria lor versiune.

IMG_7542

        Energia lor a fost pusă la încercare de jocurile care au urmat. După prânzul delicios pe care l-am sevit împreună, a avut loc un spectacol de talente, în cadrul căruia copiii, unii mai curajoşi, alţii mai timizi, şi-au demonstrat abilităţile artistice, spunând poezii, cântând sau făcând publicul să se amuze prin bancurile lor. Pentru aceasta, fiecare a fost răsplătit cu un mic cadou, care le-a adus zâmbetul pe buze. Mai mult, au fost răsplătiţi şi cu o îngheţată pe care au savurat-o din plin.

        Următoarea activitate le-a pus la încercarea capacitatea de a depăşi obstacolele, ei fiind nevoiţi să parcurgă un traseu, după care să adune cât mai multe baloane de la ceilalţi jucători. În încheiere, am mulţumit cu toţii Domnului pentru minunata zi pe care ne-a oferit-o, iar la plecare, copiii au primit baloane modelate sub diferite forme: iepuraş, căţeluş, sabie, floare etc.

 IMG_7696

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*