În perioada 22-28 iulie am avut parte de o săptămână de campus, desfăşurat la Vad, împreună cu copiii parohiei “Sf. Anton de Padova” din Dej, copii cu vârste între 7 şi 14 ani. În aceste zile am avut parte de rugăciuni, cateheză, dar şi de jocuri şi concursuri.

IMG_1656

În fiecare zi am încercat să aprofundăm prin cateheză textul plin de învăţătură al unor parabole. Cateheza, Rugăciunile, Sf. Liturghie şi Sf. Rozariu ne-au ajutat să ne apropiem de Dumnezeu, iar jocurile şi concursurile să ne cunoaştem mai bine între noi şi să formăm cu adevărat un grup. Spre bucuria copiilor am organizat atelierul de confecţionat măşti, concursul de dans şi cel de vânătoare a comorii, precum şi jocuri cu apă care au fost mai mult decât binevenite pe timpul călduros de care am avut parte. Iar seara, pentru un somn mai odihnitor am vizionat diverse filme. Înainte de plecare, fiecare participant a primit câte o diplomă şi o mică amintire.

IMG_1783

În această săptămână am încercat să trăim altfel, să fim mai buni unii cu alţii şi să mulţumim pentru toate darurile pe care le primim zilnic de la Dumnezeu.

Ioana Pegulescu

IMG_1979

Mai multe imagini aici: Campus Dej 2013

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*