În perioada 19-23 august, în parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean a avut loc campusul estival ”Trăiește altfel”. Au participat 27 de copii și 2 animatori, care au organizat activitățile care s-au desfășurat în perioada respectivă.

DSC09591

În fiecare dimineață, pentru a ne trezi, participam la diferite jocuri de înviorare, după care mergeam în casă, unde ne erau citite parabolele pregătite pentru fiecare zi, pe care le puneam ulterior în scenă sub forma unor piese de teatru. În cadrul atelierelor de după-masă am învățat cum să confecționăm o pușculiță având ca materiale doar un balon, reviste și aracet; am avut un concurs de dans care a avut 2 etape: una individuală și una pe echipe; și am avut și jocuri cu apă, care ne-a răcorit puțin având în vedere căldura de afară. Jocul apreciat cel mai mult de copii a fost „hoț-polițai”, deoarece era energic și competitiv.

DSC09509

După programul zilnic pregătit de animatori, am mers în fiecare după-masă la biserică pentru a ne întâlni cu preotul paroh Felician Neagoș care ne-a ținut scurte cateheze pe marginea parabolelor citite. Înainte de închiderea programului zilnic, în fiecare zi am cântat și am făcut bansuri.

DSC09201

Ultima zi, vineri, 23 august, s-a încheiat cu înmânarea diplomelor către participanții la campus, pe lângă acestea primind și câte un evantai și o brățară ASTRU Cluj.

Daria Vlădău

20130823_154832

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*