În perioada 19-22 august 2015, în parohia „Nașterea Domnului” din Dăbâca s-a desfăşurat campusul estival pentru copii „Din toată inima”. La acest campus au fost aprofundate poruncile: a II-a, a VII-a şi a VIII-a. Au fost alături de noi şi animatori din această parohie, care au fost o binecuvântare, deoarece numărul copiilor a fost destul de mare. Zilele de campus au fost structurate astfel: momente de rugăciune, activităţi de energizare, cateheză, discuţii pe tema catehezei, iar în partea a doua a zilei s-au propus activităţi practice, ateliere de creaţie, şi jocuri diverse, bansuri, atât cât vremea ne-a permis să stăm pe afară.

IMG_1900

Atelierele de creaţie au constat în pictarea formelor de ghips şi soarele făcut din mânuţe decupate din hârtie. Catehezele au fost foarte captivante, copiii fiind atenţi, adresând întrebări au primit bunele exemple date de părintele Daniel, prin povestioare. Pentru o mai bună meditaţie, s-a făcut o drumeţie la cetatea din Dăbâca.

 Copiii au fost foarte implicaţi în activităţile propuse de noi, astfel am realizat şi materiale legate de porunci care îi vor ajuta și pe viitor pe copii să își reamintească porincile și importanța lor. De altfel, au fost şi foarte prietenoși şi iubitori, ceea ce a însemnat o bună răsplată pentru munca depusă de animatori în zilele de campus.

Campusul s-a încheiat cu premierea copiilor, înmânarea diplomelor şi câte un cuvânt de mulţumire pentru implicarea în campus a fiecărui participant în parte. Suntem convinşi că am reuşit să îi facem pe copii să îl dorească şi mai mult pe Domnul în inima și viața lor şi să înţeleagă că fără El, nimic din această lume nu ar fi posibil.

Diana Sasu

IMG_2172

Album: Campus estival Dăbâca 2015

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*