În 8-9 iulie 2011, la Parohia greco-catolică din Livada (Iclod), peste  35 de copii, s-au bucurat de un campusul  estival organizat de Pr. Sebastian Peşteşan şi  ASTRU Cluj.  În fiecare zi a campusului am încercat să aprofundăm tema  „Credinţa, familia şi prietenii dau valoare timpului tău!”. În prima zi am aflat mai multe despre familia lui Isus şi despre familiile noastre, iar în a doua zi am vorbit despre prieteni şi despre prietenie.

Animatori ASTRU au pregătit jocuri şi activităţi prin care am aprofundat tematica fiecărei zile. Cel mai mult ne-au plăcut concursurile la care am câştigat premii, jocurile în echipe şi activităţile cu apă. De asemenea ne-am bucurat de baloane şi de îndemânarea animatorilor care ne-au colorat feţele în personajele alese de noi din catalog.

La finalul celor două zile fiecare copil a primit medalia campusului, iconiţe şi medalia miraculoasă, iar duminică 10 iulie, după Sfânta  Liturghie, în prezenţa comunităţii părintele ne-a înmânat diplomele campusului.

Ne-am bucurat din plin de zilele petrecute împreună iar campusul a fost cu adevărat  o reuşită oferind adevărată valoare timpului pentru că doar împreună formăm o mare familie de prieteni uniţi prin credinţa în Isus.

                                      Ioana Vereş

3 comentarii, RSS

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*