În perioada 27-29 iulie 2011, în parohia “Sf. Terime” Feldru s-a desfăşurat un campus parohial la care au participat grupul parohial ASTRU şi un numar de 15 copii. Tema campusului “Credinţa, familia şi prietenii dau valoare timpului tău!” ne-a făcut să reflectăm la valoare timpului petrecut cu Dumnezeu, cu familia şi cu prietenii.

În prima zi a campusului am avut parte de o catezehă despre credinţă, urmată de activităţi practice iar apoi au fost ateliere de lucru în cadrul cărora participanţii au învăţat să facă brăţări şi suporturi pentru lumânări .

În cea de a doua zi a campusului s-a ieşit la iarbă verde, la cabana, împreună cu copiii. După Sfânta Liturghie, a urmat cateheza despre familie şi activităţi legate de tema zilei. Liturghie. A urmat apoi bansuri, jocuri şi spre bucuria tuturor am luat masa împreună. A urmat apoi ateliere de confecţionat brăţări şi jocuri cu apă care au încântat participanţii.

Vineri, ultima zi a campusului a fost ziua dedicată prieteniei. De la ora 9.00 părintele Iuliu Bontaş a celebrat Sfânta Liturghie după care Moruţan Mihai a vorbit în cadrul catehezei despre prietenie şi ne-a propus o activitate în care a trebui să vorbim despre prietenul şi prietena cea mai bună. După-masă în cadrul atelierelor am pictat suporturile de lumânări pregătire în prima zi, iar apoi au urmat bansuri, jocuri iar la final festivitatea de premiere a participanţilor în cadrul căreia toţi am primit diplome.

Mulţumim părintelui Iuliu Bontaş pentru ajutorul deosebit pentru organizarea acestui campus, membrilor ASTRU Cluj: Moruţan Mihai, Raluca Fernea şi Paul Sopon care au venit de la Cluj-Napoca pentru a fi în mijlocul nostru în aceste zile de campus şi nu în ultimul rând membrilor ASTRU parochial şi tuturor celor care au susţinut şi s-au implicat în acest campus.

                                                                                                   Ioan Dobrea şi Lina Nechiti

Un comentariu, RSS

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*