În cadrul zilelor de 20-22 iulie, copii şi tinerii din Parohia Greco-Catolică “Sfântul Iosif” din Gherla au luat parte la campusul estival ce s-a desfăşurat la Mănăstirea „Sfânta Cruce” din localitatea Mintiu Gherlii.

Alături de responsabilii, Pr. Dujardi Gyözö-Edmund, sora Marcela OSBM şi Pr. Peşteşan Sebastian, aceştia  au păşit pe drumul către cunoaşterea cuvântului lui Dumnezeu.

Tema propusă în acest an a fost „Credinţa, familia şi prietenii dau valoare timpului tău”. Pentru a pătrunde cu credinţă în misterele acestor elemente atât de importante omului, activităţile copiilor au fost animate de grupul de tineri ASTRU .

Totodată tinerii s-au bucurat atât de momente de rugăciune şi creştere spirituală cât şi de clipe de recreaţie, organizând ateliere de pictură, momente de teatru improvizat, dansuri cu clovni şi diverse jocuri.

,,Înca de când am pornit în  această călătorie pe pământ, Dumnezeu ne-a dat în dar un colier. Pe acesta avem obligaţia să-l împodobim zi de zi cu  perlele smeremiei şi ale credinţei.” A mărturisit unul dintre membrii campusului.

Campusul s-a încheiat cu festivitatea de înmânare a diplomelor şi a premiilor pentru fiecare participant, urmată fiind de rugaminţile copiilor de a-şi petrece astfel zilele si anul viitor.

Denisa Buzan

Un comentariu, RSS

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*