Joi după-masa, după celebrarea comună a hramului Mănăstirii Maicii Domnului, a început campusul estival pentru copiii din parohia ,,Andrei Mureșanu”, Cluj-Napoca, cu tema  ,,Și tu poți! Fii milostiv!”. Campusul a durat 3 zile, până sâmbătă, 10 septembrie. La acest campus au participat 20 de copii și animatori, iar părintele paroh Mircea Marțian a fost în mijlocul copiilor la tot pasul.

După-masa primei zile a început cu voie bună și multe zâmbete și îmbrățișări pentru cele două sărbătorite ale zilei, iar rugăciunea a avut și ea un loc central în programul acesteia.

A doua zi, dis-de-dimineață programul a început cu o rugăciune specială, după care au urmat jocurile de cunoaștere și cateheza despre Faptele Milei Trupești. Ziua s-a încheiat cu un mic joc cu apă.

În ultima zi, cateheza a avut ca temă Faptele Milei Sufletești, după care a urmat un mic curs de aeromodele din hârtie, de care copiii s-au bucurat foarte mult. Ziua s-a încheiat cu câteva jocuri de echipă, înmânarea diplomelor și o poză de grup.

Laura Maria Burcă

img_7310

img_7483

Mai multe imagini: ALBUM Campus parohial Andrei Mureșanu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*