În perioada 12 – 15 iulie 2012 în Parohia ”Sfântul Gheorghe” din Sîngeorz-Băi s-au desfăşurat simultan două campusuri. Unul dedicat tinerilor şi un altul celor mai mici din parohie, copiilor.

Tinerii au fost îndrumați de Surorile Ştefania şi Dominica din Congregaţia Maicii Domnului, în timp ce copiii au fost coordonaţi de: Mihai Moruţan, Paul Sopon și Steluţa Jurcan, animatori ASTRU Cluj.

Campusul a avut ca scop aprofundarea a ceea ce este cu adevărat bucuria, după cum reiese din tema campusului “Secretul bucuriei adevărate”. În fiecare zi am avut momente de cateheză şi împărtăşire dar şi părţi distractive.

Fiecare zi a avut ca punct central celebrarea Sfintei Liturghii celebrată de Pr. Nicolae Jarda şi animată de tinerii şi copiii participanţi la campus.

Cea de a doua zi a fost mai specială pentru tineri deoarece am făcut o drumeţie din Sîngeorz-Băi până la Cormaia, peste dealuri, unde la umbra unor copaci Surorile ne-au ajutat să aprofundăm fericirile și astfel am descoperit adevărata bucurie, cea care vine de la Dumnezeu. După aceasta am avut un scurt moment de meditație pe baza cunoştinţelor dobândite în acea zi.
Sâmbătă seara am făcut un foc de tabără la care am fost împreună tineri și copii dansând şi cântând în jurul focului, experimentând astfel bucuria fraternității.
Campusul s-a încheiat cu Sfânta Liturghie din ziua de Duminică în care tinerii si copiii au fost corul biserici.
Grupul ASTRU Parohial Sîngerorz-Băi împreună cu copiii şi tinerii din această parohie mulţumesc Părintelui Nicolae, lui Mihai, Paul, Steluţa şi Surorilor Ştefania şi Dominica pentru timpul ce l-au sacrificat ca să fie împreună cu noi.

Responsabili ASTRU Sîngeorz-Băi Simion Afanase-Fănică şi Ruşti Raveca.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*