Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj demarează proiectul cu tema „Liceeni implicați în comunitate”, proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, adresat elevilor de liceu clujeni activi, motivați, interesați de a se implica în comunitatea din care fac parte.

Proiectul se desfășoară pe parcursul lunii septembrie a anului 2013. Prima parte a proiectului constă în organizarea a două întâlniri pentru liceeni cu tematica comunicare și implicare în comunitate pentru elevii de liceu. În data de 19.09.2013, întâlnirea se va desfăşura sub titlul „Trusa de culori”, respectiv în data de 24.09.2013 sub titlul „Fii activ! Fii creativ!”.

Tinerii motivaţi să ofere timp pentru formarea lor în vederea multiplicării rezultatelor şi implicarea autentică în cadrul comunităţii vor fi selectaţi să participe la a doua parte a proiectului, o activitate finală de 3 zile, în perioada 27-29 septembrie 2013, în cadrul căreia după sudarea echipei, tinerii vor fi confruntaţi cu realităţi sociale ce îi înconjoară la nivel local, naţional şi internaţional cu scopul de a gândi acţiuni pe care le pot face înspre binele comunităţii.

Acest proiect urmărește creșterea sentimentului de apartenență la comunitate și creșterea gradului de implicare a liceenilor în comunitate, prin oferirea alternativelor de petrecere a timpului liber, care vor încuraja participarea și responsabilizarea tinerilor în societate.

În cadrul proiectului, sunt așteptați tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani din municipiul Cluj-Napoca care sunt invitați să contacteze organizația până la data de 18 septembrie 2013.

Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj a mai desfășurat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca în cursul anului 2012 proiectul cu tema „Clubul CreACTIV”.

—–

Pentru mai multe detalii referitoare la activitățile propuse în cadrul proiectului, care se vor desfăşura la Cluj-Napoca, respectiv în afara orașului, vă rugăm să contactaţi ASTRU Cluj la adresa de email cluj@astru.ro sau telefon 0758.677259.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*