În atenția tuturor membrilor și simpatizanților ASTRU Cluj

”Ajută-ne Doamne să fim de folos Bisericii și neamului nostru!” (Pr. Vasile Fernea) este motto-ul Asociației Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, dar și motto-ul sub care se va desfășura Gala ASTRU – un moment de mulțumire pentru toți tinerii care prin implicare și dăruire reușesc zi de zi să dea ritm tinereții, pentru toate persoanele care au susținut și susțin activitățile și proiectele pe care le desfășurăm, pentru toate organizațiile partenere sau din care facem parte la nivel național și internațional care ne determină să creștem, dar mai ales pentru ultimii 10 ani de existență neîntreruptă în Eparhia de Cluj-Gherla.

Evenimentul va fi întregit de Adunarea Generală a ASTRU Cluj, moment de bilanţ, dar şi un moment al schimbării, marcat de alegerea unui nou Consiliu de Conducere al Asociației.

Cu bucurie vă invităm să participați la întreg evenimentul, care se va desfășura sâmbătă, 8 decembrie 2012 la Centrul Manresa, Str. Tudor Arghezi nr. 2, Cluj-Napoca începând cu ora 10.00. Atașăm programul evenimentului precum și convocatorul pentru Adunarea Generală.

Raluca Fernea

președinte ASTRU Cluj

 

Gala ASTRU

”Ajută-ne Doamne să fim de folos Bisericii și neamului nostru!”

8 decembrie 2012

10.00    Primirea participanților
10:15    Salutul invitaților
11.00    Decernarea premiilor ASTRU
11.30    Înmânarea diplomelor pentru membri de onoare ai ASTRU Cluj
12.00    Sfânta Liturghie Arhierească
13.30    Prânzul
14.30    Adunarea Generală ASTRU Cluj

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*