O parte din echipa de animatori care vor anima a II-a ediţie a Întâlnirii Copiilor din Eparhia noastră, s-au întâlnit la Beclean, în 31 mai 2008, pentru a pregătii detaliile Întâlnirii celor mici.

După un scurt moment de bun venit la Beclean, adresati tinerilor de către Pr. Protopop Felician Neagos, a urmat momentul de formare pornind de la mottoul Sf. Ioan Bosco: „Să nu lăsăm niciodată copiii singuri, ci să-i asistăm mereu, oricând şi oriunde!”. Pr. Cristian Goia, consilier eparhial cu pastoraţia tineretului, a vorbit despre diferitele chemări pe care ni le adresează Dumnezeu pornind de la versetul din Evanghelia de la Luca: “Iată, slujitoarea Domnului: fie mie după cuvântul Tău”!.

Tinerii au constientizat că a fi animatori la Întâlnirea copiilor însemnă a răspunde la CHEMAREA de a fi APOSTOL prin: a fi un EXEMPLU pentru copii, a transmite CREDINŢA celor mai mici, şi a PARTICIPA cu aptitudinile cu care au fost înzestraţi la bunul mers al Întâlniri.

A urmat apoi prezentarea echipelor de animatori, şi care este responsabilitatea fiecăreia dintre acestea. Tinerii au avut ocazia să opteze pentru echipa care li se potriveşte cel mai bine. S-a explicat programul întâlnirii şi rolul fiecăruia în bunul mers al acesteia. Un alt moment important a fost prezentarea bansurilor şi repetiţia acestora cu toţi animatorii. Întâlnirea animatorilor s-a încheiat cu vizitarea locaţiilor unde se va desfăsura Întâlnirea copiilor – Biserica parohială şi Şcoala generală din Beclean.

Mai multe fotografii.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*