În data de 9 octombrie 2016, duminică seara, a avut loc deschiderea anului asociativ ASTRU Cluj. Aceasta a început prin celebrarea Sfintei Liturghii la Catedrala Greco-Catolică „Schimbarea la Față”, de către Pr. Radu Tălpălariu, asistent spiritual general al Asociației. După Sfânta Liturhgie Pr. Radu a adresat salutul PS Florentin Crihălmeanu în urma pelerinajului în Polonia (3-7 octombire 2016),  exprimând câteva gânduri și impresii celor prezenți.

La ora 19.30 tinerii prezenți la Sf. Liturghie, și nu numai, au fost invitați la activitatea festivă ASTRU Cluj, care a început cu un cuvânt de bun venit adresat de Mihai Moruțan președinte ASTRU Cluj și o rugăciune de început condusă de Pr. Radu Tălpălriu, asistent spiritual ASTRU Cluj. Tema, „Iată Calea!” și motto-ul anului asociativ, „Spiritul tău cel bun mă va călăuzi către pământul cel drept” (Ps 143, 10), au fost prezentate în continuare tot de Pr. Radu. În cadrul activităților din această seară tinerii participanți au avut parte de momente de interacțiune unde s-au cunscut între ei, au asistat la prezentarea pe scurt a activităților din anul asociativ care s-a încheiat și a calendarului pentru anul asociativ în curs. După o cină comună, au fost premiați cei mai activi voluntari ASTRU Cluj în anul asociativ  2015-2016, prezenți la deschiderea anului asociativ, moment ce a fost urmat de un quizz unde, pe echipe, tinerii au fost provocați să își testeze cunoștințele despre asociație, dar și să cunoască mai mult decât știau deja.

Sunteți invitați să luați parte în continuare și la următoarele evenimente din cadrul Săptămânii Tânărului Greco-Catolic, până în data de 15 octombrie 2016.

Imagini:

dsc07424

dsc07391

dsc07454

Mai multe imagini pot fi vizualizate în ALBUM.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*