“Tu poți face lucruri pe care eu nu le pot face.
Eu pot face lucruri pe care tu nu le poți face.
Împreună putem face lucruri minunate.” (Fericita Tereza de Calcutta)

Azi, când totul se întâmplă prea rapid, când nu mai găsim bucuria să facem lucrurile cu suflet, când nisipul din clepsidră se scurge văzând cu ochii, când printre degete ni se scurge viața fără să o putem opri; te invit, pentru o clipă, să te oprești din ritmul cotidian și să te gândești cum ar fi dacă ai face parte din Consiliul de Conducere ASTRU Cluj.

Poate că ajungând la finalul frazei de mai sus deja te gândești că nu e un mesaj pentru tine și că oricum nu ai timpul necesar de a face parte din echipă, dar totuși te invit să continui să citești și mă voi strădui să nu îți răpesc prea mult din timpul tău. Cu siguranță nu îți voi spune lucruri noi, dar vreau să îți împărtășesc experiența mea.

Îți ziceam mai sus de Consiliul de Conducere ASTRU Cluj, așa cum poate știi deja, în data de 15 noiembrie 2014, vor avea alegeri pentru o nouă echipă care să ducă mai departe munca ultimilor 12 ani.

O echipă de oameni frumoși, cu persoane dispuse să accepte provocări diferite, o echipă care să pună în centrul lor pe Cristos, o echipă dinamică care să aducă un nou ritm și un nou suflu activităților asociației, o nouă echipă dornică să dăruiască timpul său altora.

Te întrebi poate de ce merită să faci parte din această echipă?
Te întrebi ce câștig poate să fie din faptul de a-ți lua responsabilități, de a-ți dedica timpul, de a lucra cu oameni, de a avea mereu ceva de făcut, de a fi mereu disponibil pentru alții, de a renunța deseori la timpul tău liber, de a fi mereu pe drumuri, de a avea agenda plină cu evenimente încă dinainte de a avea o nouă agendă?

E greu să îți ofer un răspuns standard, pentru că e experiența fiecăruia la mijloc, dar dacă mă uit în spate la ultimii patru ani, pot spune doar că pentru mine a meritat, a meritat să îmi ofer TIMPUL MEU!

Am învățat că totul se naște dintr-un vis, din dorința de a oferi altora talanții pe care îi ai.
Am învățat că atunci când faci lucrurile din suflet găsești bucuria adevărată și că nisipul din clepsidră se oprește atunci când oamenii dragi sunt alături de tine.
Am învățat că viața nu se mai scurge printre degete fără nici o valoare atunci când oferi ceva celorlalți și lui Cristos.
Am învățat ce înseamnă să dai culoare zilelor mohorâte și cât de mult ai de câștigat atunci când înveți să pretuiești clipa prezentă.
Am învățat cât de mult înseamnă zâmbetul unui copil și mulțumirea unui bătrân.
Am învățat că atunci când cazi, mereu vor fi persoane în jurul tău care să te ajute să te ridici.
Am învățat că singur este greu să mergi împotriva curentului, dar alături de o echipă lucrurile se schimbă.
Am învățat cât de valoroși sunt oamenii și câte lucruri ai de învățat de la ei.

Și am mai învățat un lucru: fără Cristos toate lucrurile ar fi în zadar.

Cu siguranță am învățat multe, dar nu a fost întotdeauna ușor.
Nimeni nu îți va spune că va fi ușor: uneori vor exista munți de urcat și văi de trecut, dar atâta timp cât în tine va exista dorința de a continua vei găsi și puterea de a merge mai departe.
Dar totul va depinde de TINE!
Cât de mult ești dispus să dăruiești!
Cât de mult ești dispus să oferi TIMPUL TĂU!

Pentru că la urma urmei E TIMPUL TĂU!

Raluca Fernea,

preşedinte ASTRU Cluj

PS:   Aşteptăm candidaturile voastre până luni – 10 noiembrie 2014, ora 12.00.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*