În perioada 15-21 Septembrie 2014 a avut loc la Luxembourg Adunarea Generală la nivel European a JECI-MIEC, platforma ce reunește organizații catolice studențești din Europa. Din partea ASTRU Cluj a participat ca și delegat Mihaela Sopon, vicepreședinte relații externe. În cadrul acestei întâlniri s-au prezentat rapoartele anuale de activități ale fiecărei organizații reprezentate la acest committee. De asemenea s-au adoptat raportul narativ și bugetul pe anul 2013, prezentate de actuala echipă europeană a JECI-MIEC. Din partea IYCS, IMCS, ICMICA și a Forumului European de Tineret au fost prezenți câte unul-doi delegați, care la rândul lor au prezentat rapoarte ale activității desfășurate pe parcursul anului 2013/2014.

Participanții împărțiți în patru comisii au pregătit planul de lucru pentru anul următor, bugetul, strategia de networking precum și colaborarea la nivel internațional cu organismele existente, acestea fiind adoptate respectiv luate în considerare pentru anul ce vine.

European Committee 2014

O nouă echipă a fost aleasă să conducă Coordinarea Europeană a JECI-MIEC pentru anul ce vine, avându-i ca membri constituenți pe Simon Fischer ca și coordonator european, Clément Maury (JEC France), Romana Mysula (Obnova Ukraine), Jacques Neyens (JEC Luxembourg) și Mihaela Sopon (ASTRU Cluj).

Pe lângă momentele de lucru au fost de asemenea prezente și momente culturale, de socializare și de relaxare care au cuprins seara interculturală, vizitarea Luxembourgului, concursul pe echipe de dezvoltare a competențelor de negociere, și ultima zi propusa de JEC Luxembourg în care aceștia au organizat o competiție de fotbal și un concurs de talente la lăsarea serii pentru a aniversa cei 70 de ani de existență.

European Committee 2014 Lux

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*