De vara trecută mă implic tot mai mult împreună cu ASTRU Cluj în viață copiilor din jurul meu. Am participat la mai multe campusuri organizate de ASTRU vara trecută fapt ce m-a determinat să vreau să organizez unul și în parohia mea: “Sfântă Fecioară Măria” din cartierul Grigorescu.

Impresionat de numărul ne așteptat de mare de copii participanți la campus am fost încurajat de ASTRU să organizez niște ateliere de recreație în parohie. Timpul a trecut și datorită interesului dat de copii am ajuns să organizez aceste ateliere în fiecare sâmbătă după ora de cateheză ținută de părintele paroh Marius Popa.

După mai multe activități desfăşurate în acest an printre care: sceneta de Crăciun și strângere de fonduri pentru cadourile acordate copiilor cu leucemie, săptămâna trecută, duminică 20 mai 2012, am organizat o excursie la grădină Zoo.

Au fost prezenți 18 copii și 5 părinți. După ce am vizitat grădină zoo și am încercat să ne dăm seama ce sunet scoate Lama  iar unii doritori au călărit.

Aventură a fost urmată de popasul la iarbă verde unde am mâncat și am jucat diferite jocuri!  Copii au fost foarte deschiși și dornici să se distreze, iar cel mai evident argument este acela că: constant erau cel puțin 2-3 jocuri în desfășurare simultan.

Mulțumesc ASTRU pentru sprijin și îndrumare!

 Paul SOPON

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*