ÎNSCRIE-TE ONLINE AICI

ASTRU Cluj propune tinerilor un pelerinaj cu ocazia celei de-a XXXVI-a Zile Mondiale a Tineretului (ZMT), care va fi celebrată pentru prima dată în solemnitatea lui Cristos Rege în Bisericile particulare din toată lumea. (În ritul latin, solemnitatea este sărbătorită în acest an pe data de 21 noiembrie)

Când se întâmplă și când se pleacă?
Perioada de desfășurare a evenimentului este 20-21 noiembrie 2021. Vom pleca din Cluj-Napoca cu un microbuz (20 de locuri) în dimineața zilei de 20 noiembrie, spre Baia-Mare, unde vom poposi la Mănăstirea Surorilor Ordinului Sf. Vasile cel Mare, iar în cursul după-amiezii vom vizita orașul. Apoi spre seară ne vom îndrepta spre Sighet. A doua zi, 21 noiembrie, vom participa la Sf Liturghie la Sighet, apoi vom vizita Mănăstirea Surorilor din Congregația Maicii Domnului, Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei, precum și Cimitirul Săracilor, urmând să sosim la Cluj-Napoca în cursul serii.

Program orientativ:

Sâmbătă 20 noiembrie
Ora 07:00 plecare de pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”
Sosire la Baia-Mare; vizită la Mănăstirea Surorilor Ordinului Sf. Vasile cel Mare
După pauza de masă vizitarea orașului, iar spre seară plecare spre Sighet

Duminică, 21 noiembrie
Participare la Sf Liturghie, vizitarea Mănăstirii Surorilor din Congregația Maicii Domnului
După pauza de masă vizită la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei, precum și Cimitirul Săracilor, urmând să sosim la Cluj-Napoca în cursul serii.
Aprox ora 21:00 – sosire la Cluj-Napoca

Cât costă și cum plătesc?
Costul este de 190 lei și include transportul cu microbuz (20 de locuri), 3 mese (cina de sâmbătă + mic dejun & prânz duminică) și cazarea. Vom fi cazați la Centrul de Spiritualitate „Bunavestire”, o locație a surorilor din Congregația Maicii Domnului.
Suma totală a costului de participare va fi plătită către ASTRU Cluj, care se ocupă de aspectele financiare ale organizării evenimentului.
Există mai multe modalități de plată: plata în numerar la birourile ASTRU Cluj, depunere de numerar sau transfer bancar. Detalii găsești în documentul METODE DE PLATĂ.

Cine poate participa?
Ne adresăm tinerilor (14 – 35 de ani) din Eparhia de Cluj-Gherla, având 20 de locuri disponibile.

Cum pot să mă înscriu?
Poți să te înscrii online pentru a fi sigur(ă) că ai un loc rezervat!
Te rugăm să ne contactezi în cazul în care dorești mai multe informații ce nu au fost cuprinse aici sau mai ai alte întrebări.

Confirmarea înscrierii se face prin achitarea costului de participare până cel târziu la data de 10 noiembrie 2021.

ÎNSCRIE-TE ONLINE AICI

Printr-un click pe linkul următor, poți citi mesajul Papei Francisc pentru ZMT: „Ridică-te! Te pun martor al celor pe care le-ai văzut!”

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*