În Anul European al Voluntariatului Asociaţia Tineretului Român Unit- ASTRU Cluj participă la evenimentele derulate în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului organizată la Cluj Napoca de către  Centrul de Voluntariat Cluj Napoca.

Luni, 9 mai 2011, VOLUNTEXPO – tradiţionalul târg de oferte de voluntariat – unde instituţiile publice şi organizaţiile neguvernamentale autohtone să îşi promoveze oferta în domeniul voluntariatului şi să atragă noi voluntar, evenimentul a avut loc în P-ţa Muzeului şi s-a bucurat de prezenţa a peste 40 de organizaţii şi instituţii din Cluj Napoca.

Marţi, 10 mai 2011, Parada Voluntarilor – scopul paradei a fost de a prezenta valorile voluntariatului: toleranţa, solidaritatea şi responsabilitatea. Evenimentul s-a desfăşurat pe traseul Piata Lucian Blaga -Piata Unirii – Piata Avram Iancu.

Tot marţi a avut loc şi evenimentul “Hai, sustine voluntariatul!” – care a avut ca scop promovarea voluntariatului printr-o metodă non-formală cu impact la nivelul publicului larg. Evenimentul a avut loc în Piaţa Avram Iancu.

ASTRU Cluj susţine voluntariatul având ca şi motto în acest an asociativ „Dă valoare timpului tău!”

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*