În Anul European al Voluntariatului Asociaţia Tineretului Român Unit- ASTRU Cluj participă la evenimentele derulate în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului organizată la Cluj Napoca de către  Centrul de Voluntariat Cluj Napoca.

Luni, 9 mai 2011, VOLUNTEXPO – tradiţionalul târg de oferte de voluntariat – unde instituţiile publice şi organizaţiile neguvernamentale autohtone să îşi promoveze oferta în domeniul voluntariatului şi să atragă noi voluntar, evenimentul a avut loc în P-ţa Muzeului şi s-a bucurat de prezenţa a peste 40 de organizaţii şi instituţii din Cluj Napoca.

Marţi, 10 mai 2011, Parada Voluntarilor – scopul paradei a fost de a prezenta valorile voluntariatului: toleranţa, solidaritatea şi responsabilitatea. Evenimentul s-a desfăşurat pe traseul Piata Lucian Blaga -Piata Unirii – Piata Avram Iancu.

Tot marţi a avut loc şi evenimentul “Hai, sustine voluntariatul!” – care a avut ca scop promovarea voluntariatului printr-o metodă non-formală cu impact la nivelul publicului larg. Evenimentul a avut loc în Piaţa Avram Iancu.

ASTRU Cluj susţine voluntariatul având ca şi motto în acest an asociativ „Dă valoare timpului tău!”

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.