În ziua de 5 decembrie se sărbătoareşte la nivel internaţional Ziua Voluntarilor. Acest eveniment este marcat la Cluj-Napoca de Gala de Decernare a Premiilor pentru Implicarea in Comunitate, ajunsă în acest an la cea de-a IX ediţie. Acţiunea este organizată de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca şi se doreşte a fi o oportunitate de a mulţumi celor care au adus contribuţii importante comunităţi clujene: voluntari, coordonatori de voluntari, organizaţiilor ce derulează programe de voluntariat, finanţatori, sponsori, etc.

La ediţia din acest an a Galei au trimis nominalizări 26 de organizaţii. Juriul a fost compus din: Doru Lupeanu –scenarist, Mihai Hurezeanu – jurnalist Realitatea Cluj, Stelian Jugaru – câstigător la categoria voluntarul anului 2006 şi Nicoleta Racolţa – director executiv la Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca.

Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj a participat şi în acest an la acest eveniment, trimitând nominalizări la 4 categorii şi anume: coordonatorul de voluntari al anului 2008, finanţatorul anului 2008, grupul de voluntari la categia social precum şi consiliul director al anului 2008.

Consiliul Director al anului 2008 a fost desemnat Consiliul Director al Asociaţiei Tineretului Român Unit -.ASTRU Cluj: „Pentru că au ales să îşi dedice timpul liber Asociaţiei, implicându-se cu responsabilitate în proiecte şi activităţi, motivaţi fiind doar de satisfacţiile pe care le simt pentru că pot să se dăruiască celorlaţi. Pentru că au încredere în tineri şi în ASTRU!”

Fotografii de la eveniment se găsesc în secţiunea Albume 2008

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*