Dragii noștri,

Am aflat cu mare întristare despre faptul că Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu a trecut la cele veșnice. Vestea este tulburătoare și nimeni nu a fost pregătit pentru aceasta. Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj a pierdut un prieten drag, dar suntem convinși că în acest moment, Cerul are un nou membru, iar noi, un mijlocitor în Împărăția lui Dumnezeu. 

Așa cum știți, Preasfinției Sale i-a făcut mereu plăcere să fie alături de tineri și copii, să se bucure împreună cu ei. PS Florentin ne-a sprijinit mereu, ne-a încurajat atunci când aveam nevoie, ne-a purtat în rugăciunile sale. Putem să fim încredințați că și acum, de acolo de sus, el veghează în continuare asupra noastră. Nu vom uita niciodată prezența sa caldă, cuvintele frumoase pe care ni le-a adresat de fiecare dată când a avut ocazia.

Mulți dintre noi l-am văzut ultima dată online, la Sărbătoarea Adeziunilor. Chiar și în timp de pandemie, a dorit să rămână aproape de tineri și de copii. Atunci ne spunea că trebuie să mergem cât de curând în excursie, cum ne spunea de fiecare dată când ne vedea. Acum, Preasfinția Sa a plecat într-o altă „excursie”, spre Cer, dar știm că el este în continuare lângă noi. Cuvintele sale ne călăuzesc în continuare. 

Vă invităm pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletul lui, pentru familia sa, și pentru cei apropiați lui. Vă invităm așadar să ne unim zilnic în rugăciune la ora 12:00 pentru sufletul Preasfințitului Florentin. De asemenea, la inițiativa Acțiunii Catolice din România, ne dorim să ne întâlnim cu toții online pentru un moment de rugăciune, în seara zilei de miercuri 13 ianuarie 2021, la ora 20:00. 

Preasfințite Florentin, noi, membri ASTRU Cluj, nu vă vom uita, și suntem convinși că și de acolo de Sus veți continua să ne purtați în rugăciuni.

Domnul să îl odihnească și să îl primească în brațele Sale!

Teodora CAPAN
Președinte

Pr. Sebastian PEȘTEȘAN
Asistent spiritual general

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*