Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj are plăcerea de a vă anunţa apariţia numărului 2 din 2008 a revistei online IDentitate.

Revista este deschisă de un editorial semnat Codruţa Fernea, după care urmează domeniul spiritualitate în care Persida Purda semnează un articol despre beep-uri, iar Ana Druhora un articol care explică simbolul biblic al craniului. În domeniul liturgică, Mihai Floran, semnează un articol despre celebrările din Săptămâna Patimilor.

Urmează domeniul eveniment care cuprinde articole despre Cursul de animatori Tânăr între tineri (Delia Dumitraş), A XXIII-a Zi Mondială a Tineretului (Comunicat de presă), Consiliul Naţional ACRo (Anca Lucaci, Codruţa Fernea), Comemorarea Servului lui Dumnezeu Ioan Paul al II-lea (Comunicat de presă), Întâlnirea echipei europene a JECI-MIEC (Comunicat de presă), Excursia cu Preasfinţitul Florentin la Sălciua (Sanda Sopon) şi invitaţia adresată tuturor copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla de a participa la cea de-a doua ediţie a Întâlnirii Copiilor din Eparhie.

În domeniul Istorie, Artă şi Frumos, Crina Horvat semnează un articol despre elemente de arhitectură bizantină, iar în cel de Internet, Mihai Floran, un articol despre descărcarea de pe YouTube. Domeniul Voluntari şi Voluntariat conţine un articol semnat Alexandrina Kiss cu titlul Voluntariatul este important sau nu pentru români?, dar şi informaţii despre Voluntexpo 2008 (Comunicat de presă).

În mod tradiţional revista se încheie cu paginile copiilor care în acest număr conţin o poveste despre un clown, articol semnat de Codruţa Fernea.

Revista IDentitate apare începând cu anul 2008 numai în format electronic şi doreşte a fi “revista tinerilor din Eparhia de Cluj-Gherla” editată de ASTRU Cluj. Numerele apar o dată la două luni şi reunesc articole scrise de tineri pentru tineri.

Puteţi citi revista în format “tradiţional” (click pe imagine pentru a citi):

sau o puteţi descărca în format PDF: IDentitate 2/2008 (PDF).

Aşteptăm articolele, comentariile şi mesajele dumneavoastră pentru următorul număr mai-iunie 2008, care va apărea la sfârşitul lunii iunie. Puteţi comenta numărul curent folosind serviciul de comentarii de pe acest site unde vă invităm să vă exprimaţi opinia despre revistă.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*