Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj are plăcerea de a vă anunţa apariţia numărului 3 din 2008 a revistei online IDentitate.

Revista începe cu un editorial semnat Mihai Floran, după care urmează partea de interviuri în care PS Florentin răspunde întrebărilor adresate cu prijelul Întâlnirii Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla, dar şi participanţii răspund întrebărilor echipei media.

Urmează domeniul eveniment care cuprinde articole despre Cursul de animatori al Întâlnirii Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla (Comunicat de presă), Isus ne iubeşte pe fiecare – Întâlnirea Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla (Comunicat de presă: Viorica Sabo, Codruţa Fernea), Zilele Mondiale ale Tineretului la Lourdes (Comunicat de presă), Campus Unitar Naţional ACRO (Comunicat de presă parţial) şi Adunarea Generală Europeană JECI-MIEC (Comunicat de presă).

Urmează categoria invitaţie unde toţi tinerii sunt invitaţi să ia parte la Întâlnirea Eparhială a Tineretului – Gherla, 18 octombrie 2008, iar cei care doresc, să fie animatori în cadrul aceleiaşi întâlniri.

O perspectivă asupra imaginii neadecvate de sine (Codruţa Fernea) continuă revista, iar în cadrul domeniului Istorie, Artă şi Frumos este prezentată Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail din Cluj-Napoca (Crina Horvat). Urmează domeniul Internet în care putem citi cum se găsesc utilizatorii invizibili de Yahoo! Messenger (Mihai Floran). Ca de obicei, revista se încheie cu pagina copiilor în care Codruţa Fernea prezintă o evanghelie pentru copii.

Revista IDentitate apare începând cu anul 2008 numai în format electronic şi doreşte a fi “revista tinerilor din Eparhia de Cluj-Gherla” editată de ASTRU Cluj. Numerele reunesc articole scrise de tineri pentru tineri.

Puteţi citi revista în format “tradiţional” (click pe imagine pentru a citi):

sau o puteţi descărca în format PDF: IDentitate 3/2008 (PDF, 4mb).

Aşteptăm articolele, comentariile şi mesajele dumneavoastră pentru următorul număr, care va apărea la sfârşitul anului. Puteţi comenta numărul curent folosind serviciul de comentarii de pe acest site unde vă invităm să vă exprimaţi opinia despre revistă.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*