afis_iet 2013

Nu vă conformați lumii acesteia (cf. Romani 12, 2) este îndemnul pe care îl adresăm tinerilor din eparhia de Cluj- Gherla cu o lună înainte de încheierea Anului Credinței, moment marcat prin cea dea X-a ediție a Întâlnirii Eparhiale a Tineretului care va avea loc la Bistrița pe data de 12 octombrie 2013.
 Ne dorim ca împreună cu toți tinerii care vor fi prezenți la acest eveniment să răspundem afirmativ chemării lui Cristos de a fi cu adevărat Apostoli în lume trimiși.
Pentru a putea face mai accesibilă acestă întâlnire cât mai multor tineri ASTRU Cluj pune la dispoziție un autocar care va pleca sâmbătă (12 octombrie 2013) dimineața din piața Cipariu.

Autocarul are o capacitate de 55 de locuri și va pleca la ora 06.30 din parcarea catedralei în construcție din Piața Cipariu, iar întoarcerea se va face cu același autocar la sfârșitul întâlnirii.

Costul transportului este 25 lei/persoană, iar cei interesați sunt rugați să completeze acest formular pentru a-și rezerva locul şi să achite un avans de 10 lei până în 10 octombrie la birourile ASTRU.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*