În după-masa zilei de marţi, 19 iunie 2012, a avut loc la birourile ASTRU Cluj o întâlnire de lucru a consiliului de conducere  al ASTRU Cluj, Pr. Radu Tălpălariu – asistentul spiritual general, Pr. Cristian Goia -responsabil cu pastoraţia tinerilor în Eparhia de Cluj-Gherla şi Preasfinţitul Florentin Crihălmeanu.

Întâlnirea a fost deschisă cu rugăciunea de început a PS Florentin urmată de prezentarea raportului de activitate din anul asociativ în curs din octombrie 2011 până în prezent, activităţi  care s-au desfăşurat la nivel local, eparhial, naţional şi internaţional.

Un alt subiect aflat pe ordinea de zi a fost legat de a VI-a ediţie a Întâlnirii Eparhiale a Copiilor a avut loc în localitatea Dej în data de 9 iunie. Împreună cu PS Florentin s-a evaluat întâlnirea şi s-au făcut propuneri de îmbunătăţire pentru ediţiile viitoare.

De asemenea s-a discutat şi despre participarea tinerilor din Eparhie la Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic din luna iulie de la Iaşi. PS Florentin va însoţi la acest eveniment naţional grupul de tinerii din eparhia noastră.

Întâlnirea s-a încheiat cu stabilirea agendei de activităţi pentru următorul an asociativ 2012-2013 la care va participa şi PS Florentin.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*