În zilele de 20 și 21 ianuarie 2017, membrii consiliului de conducere alături de cei din secretariatul ASTRU Cluj și asistentul spiritual general s-au întâlnit pentru un timp de lucru.

Prima zi a întâlnirii de lucru a debutat cu rugăciunea de început, o familiarizare a celor prezenți cu date despre istoria asociației, date despre colaborările pe plan local, eparhial, național, dar și internațional. În continuare au fost punctate aspecte ce țin de misiune, valori și laturile de activitate ale ASTRU Cluj. Fiind prezenți și membri ai consiliului care și-a încheiat mandatul în luna decembrie, a urmat apoi o discuție informală, prietenească, între membrii vechiului și noului consiliu. Cei noi au primit sfaturi și au lansat întrebări la rândul lor cu privire la ce presupun responsabilitățile asumate și cum ar trebui să-și înceapă noul mandat. Delimitarea sarcinilor fiecărui membru în parte a fost un alt punct pe ordinea de zi. Nu în ultimul rând, s-a vorbit despre pașii ce trebuie urmați în organizarea  unor evenimente.

A doua zi a început cu Sfânta Liturghie, urmată de sesiunea de lucru. Cei prezenți au planificat, mai întâi, în detaliu cursul de formare pentru responsabilii grupurilor ASTRU din luna februarie și au stabilit în comun calendarul de activități pentru anul în curs. Partea de comunicare, un element esențial al organizației, modalitățile și căile prin care se face acest lucru au reprezentat un punct de interes pentru participanți.

Întâlnirea de lucru s-a încheiat cu aniversarea celor doi sărbătoriți ai săptămânii: Pr. Radu Tălpălariu, asistent spiritual general ASTRU Cluj și Alexandra Coșbuc, colega noastră din secretariat.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să ne ajute să facem voia sa în continuare în tot ce vom realiza pe parcursul acestui an și mandat al noului Consiliu de Conducere.

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*