Cu ajutorul lui Dumnezeu am început un nou an calendaristic. Profitând de acest lucru, echipa ASTRU Cluj formată din membrii consiliului de conducere, membri din secretariat și asistentul spiritual al asociației, s-au întâlnit în zilele de 9 și 10 decembrie la Centrul Spiritual Manresa pentru o întâlnire de evaluare şi planificare a activităţii Asociaţiei.

La începutul întâlnirii ne-am bucurat de prezența pr. Olivo Bosa SJ care, pornind de la două pasaje evanghelice care îl au în centru pe Ioan Botezătorul, glasul celui care strigă în pustiu „Neteziți calea Domnului!” (Mc 1,1-8; In 1,19-37), ne-a ajutat să înțelegem şi să aprofundăm rolul apostolului în lume trimis.

DSC_0350

Pe parcursul acestor două zile, cei prezenți au aflat mai multe unii despre ceilalți, membrilor noi li s-a răspuns la întrebările pe care le aveau cu privire la organizarea și activitățile asociației, sarcinile și rolurile fiecăruia.  S-au luat în discuție istoricul ASTRU Cluj şi apartenenţa la marea familie a Acţiunii Catolice, precum şi viziunea celor prezenți asupra asociației pentru următorii 5 ani, valorile și principiile care ne ghidează în lucrul cu tinerii şi copii din Eparhia de Cluj-Gherla. În alte două sesiuni focusul a fost mutat pe partea de comunicare și stabilirea calendarului de activități pentru 2016.

Un moment special al acestor zile a fost întâlnirea cu tinerii şi preoţii care avut deja o responsabilitate în consiliile de conducere ale ASTRU Cluj. A fost un moment de împărtăşire a experienţelor de viaţă asociativă, iar noul consiliul al asociaţiei a primit sfaturi valoroase precum şi confirmarea că oricând poate conta pe cei care au slujit deja Asociaţia.

DSC_0378

Dă-ne Doamne mie şi tuturor membrilor strânşi în această asociaţie,

 să cugetăm ca Tine, să muncim cu Tine şi să vieţuim cu Tine.

Dă-ne harul să te iubim din toată inima, să-ţi servim cu toate puterile. (Rugăciunea ASTRU)

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*