Sâmbătă, 29 ianuarie 2011 s-a desfăşurat la birourile ASTRU Cluj prima întâlnire a Consiliului de Conducere al Asociaţiei din 2011.  Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte referitoare la planificarea activităţii Asociaţiei în 2011 tinând cont de faptul ca în Eparhia de Cluj-Gherla este Anul Familiei, proiectele în curs de desfăşurare,  participarea la Ziua Mondială a Tineretului, zile de formare pentru tinerii din grupurile parohiale ASTRU şi diverse.

Au participat la reuniunea Consiliului de Conducere al ASTRU Cluj şi membrii Consiliului de Conducere care şi-au încheiat mandatul în 2010, care au împărtăşit noului Consiliul dificultăţile şi provocările pe care le-au întâmpinat pe parcursul mandatului lor dar şi bucuria de a vedea cum Asociaţia se dezvoltă.

Un comentariu, RSS

 • balasoglu florin

  Buna!
  Unitatea este o imagine a viitorului,dar pentru sufletele lamurite si curate,deschise catre echilibrul lumii, nu pentru separarea ei.
  Cele trei secole ale Bisericii Greco -Catolice din Romania ar putea reprezenta cadrul identitar si in alte zone ale tarii, nu doar in Ardeal. Eminescu, spre exemplu n-a fost din Blaj,dar putem fi siguri ca a purtat cu sine peste tot “Mica Roma” pe care o recunoscuse.
  Cultura si viata spirituala romaneasca au nevoie de unitate.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze lucrarea si sufletele frumoase!
  Florin Balasoglu-Focsani

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*