Dragi astriști,

  „Ajută-ne Doamne să fim de folos Bisericii și neamului nostru!” (Pr. Vasile Fernea) este motto-ul Asociației Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, fiind în același timp și rugăciunea noastră adresată la ceas aniversar, la sărbătorirea a 15 ani de activitate continuă a ASTRU Cluj în Eparhia de Cluj-Gherla – un moment de mulțumire pentru toți tinerii și copiii care prin implicare și dăruire reușesc zi de zi să dea ritm și culoare vieții lor, pentru toate persoanele care au susținut și susțin activitățile și proiectele pe care le desfășurăm, pentru toate organizațiile partenere sau din care facem parte la nivel național și internațional.

Cu bucurie vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul ASTRU Cluj – de 15 ani în slujba Bisericii care se va desfășura sâmbătă, 10 februarie 2018 la Centrul Manresa, Str. Tudor Arghezi nr. 2, Cluj-Napoca începând cu ora 15.00, după următorul program:

  • 15.00 Simpozion „ASTRU Cluj – de 15 ani în slujba Bisericii”
  • 17.30 Pregătire pentru Sf. Liturghie – posibilitate de spovadă
  • 18.00 Sf. Liturghie
  • 19.30 Cina festivă

În speranța că, în măsura timpului disponibil, veți petrece cât mai multe momente alături de noi vă rugăm să vă înscrieți până în 31 ianuarie 2018 accesând FORMULARUL de mai jos.

 

Uniți în rugăciune,

Mihai Iosif MORUȚAN                                                                                   Pr. Radu TĂLPĂLARIU
Președinte                                                                                                       Asistent Spiritual General

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*