Consiliul Tineretului din Romănia – CTR în parteneriat cu Federatia Share Cluj-Napoca şi ASTRU Cluj desfăşoară evenimentul regional în cadrul Campaniei Naţionale de Informare şi Conştientizare „Tinerii votează – Tinerii contează” sau League of Young Voters Romania.

Campania este realizată la nivel național în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă – AEP, MTS – Ministerul Tineretului și Sportului și Biroul de Informare al Parlamentului European în Romania – BIPERO. Evenimentul va avea loc în data de 3 aprilie 2014. Vă invităm să participaţi la Seminarul regional de informare ce va avea loc la Casa de Cultura a Studenţilor, începând cu orele 14:00.

Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze acest formular de înscriere.

Vă aşteptăm!

Parteneri media: Calea Europeana și Radio3Net “Florian Pittis”

 

logo-ro

Scopul Campaniei este de a stimula participarea activă a tinerilor la viaţa democratică europeană şi naţională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetăţeni corect informaţi şi responsabili. Campania are un caracter nepartizan, asigurând reprezentarea echitabilă a tuturor părţilor.

În perioada 18 martie – 11 aprilie 2014, în cadrul Campaniei sunt implementate evenimente regionale în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, respectiv în orașele: Iaşi, Galaţi, Cluj, Sibiu, Timişoara, Târgovişte, Craiova, Bucureşti, incluzând activităţi de informare şi conştientizare asupra importanţei participării la viaţa civică, în general, şi a participării la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, în particular.

Pentru detalii complete privind evenimentele din cadrul Campaniei vă invităm să accesaţi pagina web: tineriiconteaza.ctr.ro, pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/tineriiconteaza şi contul de Twitter TineriiConteaza.

Pentru alte detalii vă stăm la dispozitie la adresa tineriiconteaza@ctr.ro, persoană de contact Corina PÎRVULESCU – Coordonator Programe CTR – telefon 0769 060 495 sau Vladimir POPA – responsabil partener regional Federaţia Share Cluj-Napoca, e-mail vladimir.popa@cluj2015.ro sau telefon 0740 366 461.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*