Dragi studenți, la întâlnirile de joi seara din săptămânile următoare, (9, 16, 23 noiembrie, 7 , 14 decembrie – deci pauză în 30 noiembrie) vom parcurge împreună un program video catehetic despre primele trei capitole ale cărții Genezei.

Invitații pentru a facilita aceste sesiuni sunt chiar realizatorii programului video catehetic:  soții Radu și Oana Capan.

Studenții care pot și doresc să participe la toate cele 5 sesiuni, sunt rugați să ia legătura cu noi (telefonic sau via e-mail) până marți, 7 noiembrie 2017.  Este foarte importantă participarea cu seriozitate la toate cele 5 sesiuni, pentru a nu pierde legătura dintre ele. Dorim să știm numărul de participanți pentru a ști de câte manuale este nevoie.

Mai sunt relevante astăzi primele capitole din Geneză, sau datorită progreselor științifice au devenit texte învechite, simple povești din vremuri de mult apuse? Programul video catehetic intitulat “Geneză 1-2-3” își propune să îl conducă pe participant la re-descoperirea valorii extraordinare a primelor pagini din Biblie, cu convingerea că ele ne ajută să ne înțelegem pe noi înșine, dar și planul lui Dumnezeu pentru noi.

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*