ÎNSCRIE-TE ONLINE AICI

~ înscrierile se fac până în 15 aprilie 2018, în limita locurilor disponibile ~

În spiritul prieteniei cu grupul parohiei din Oława, organizăm din nou, împreună, câteva zile de reculegere la începutul lunii mai. Aceste zile de reculegere sunt parte din seria tematică: Trăind în Familia lui Dumnezeu.
Programul va cuprinde Sf. Liturghie zilnică, momente de rugăciune și meditație pe tema acestor zile, dar și drumeții și vizite la locuri de pelerinaj sau turistice din zonă, momente de împărtășire și voie bună.


Când se întâmplă şi când se pleacă?

Perioda de desfășurare a evenimentului este 3-6 mai 2018, în zona Sighetu Marmației. Vom ajunge la destinație în data de 3 mai înainte de prânz și ne vom întoarce în Cluj-Napoca în după-masa zilei de 6 mai.

Program orientativ:

– Dimineața: Mic dejun, Sf. Liturghie și meditație pe tema zilei de reculegere.
– În jurul prânzului: o excursie / vizitarea obiectivelor turistice – în timpul drumeției zilnice va fi câte o întâlnire de 30 de minute pentru discuții și împărtășire în grupuri mici.
– În jurul orei 17.00-18.00: întoarcere la cazare și servirea mesei
– După cină: program de seară (activități de cunoaștere, socializare, interacțiune, iar una dintre seri va cuprinde un program de rugăciune)
– Scurtă rugăciune la final de zi.

Cât costă și cum plătesc?

Costul orientativ este de 250 lei și include cazarea (3 nopți la casa surorilor CMD de la Sighet), două mese pe zi și transportul cu autocarul***.

Suma totală a costului de participare va fi plătită către ASTRU Cluj, care se ocupă de aspectele financiare ale organizării evenimentului.

Există mai multe modalități de plată: plata în numerar la birourile ASTRU Cluj, depunere de numerar sau transfer bancar. Detalii găsești în documentul METODE DE PLATĂ.

Cine poate participa?

Ne adresăm tinerilor și familiilor (cu sau fără copii) din Eparhia de Cluj-Gherla, atât celor care au interacționat cu grupul polon în 2016 sau 2017, dar și celor care vor să petreacă câteva zile împreună cu ei în rugăciune și momente de fraternitate.

Avem 50 de locuri disponibile pentru grupul român.

Cum pot să mă înscriu?

Poţi să te înscrii online pentru a fi sigur(ă) că ai un loc rezervat!

Te rugăm să ne contactezi în cazul în care dorești mai multe informații ce nu au fost cuprinse aici sau mai ai alte întrebări.

Confirmarea înscrierii se face prin achitarea costului de participare până la data de 15 aprilie 2018.

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*