Parohia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică “Sfântul Anton de Padova” din localitatea Dej va găzdui în data de 9 iunie 2012, a VI-a ediţie a Întâlnirii Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla. Tema acestei întâlniri, la care vor participa copii din majoritatea parohiilor Eparhiei, cu vârste cuprinse între 6 – 13 ani, este: Isuse, cu bucurie am venit!, iar motto-ul: “Lăsaţi copii să vină la mine…”(Lc 18,16)
Evenimentul este organizat de Departamentul pentru Tineret al Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla în colaborare cu Protopopiatul Dej, Parohia „Sf. Anton de Padova” Dej şi Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, preoţii, persoanele consacrate şi laicii implicaţi în pastoraţia copiilor şi tinerilor .
Programul Întâlnirii Copiilor 2012 este următorul:
  9.00 Primirea participanţilor & animaţie
10.00 Pregătirea pentru Sfânta Liturghie
10.30 Sfânta Liturghie arhierească
           Prânzul ( fiecare din pacheţelele proprii aduse de acasă)
12.30 Festivalul copiilor: jocuri, bansuri, clowni
15.45 Predarea Icoanei copiilor Protopopiatului care va găzdui Întâlnirea Copiilor în 2013
16.00 Încheierea Întâlnirii Copiilor

În vederea pregătirii Întâlnirii Copiilor de la Dej dorim să specificăm următoarele aspecte, cu rugămintea de a fi luate în considerare pentru buna desfăşurare a evenimentului:

 • Copii din parohie cu vârsta între 6 şi 13 ani să fie pregătiţi din timp pentru această zi. Nu este oportun să fie cooptaţi în ultimele zile lipsind astfel o motivaţie consistentă.
 • Înscrierile se fac în fiecare Parohie până în 28 mai 2012 şi vor fi centralizate în fiecare protopopiat de către responsabilul cu pastoraţia tinerilor. Însemnele întâlnirii vor fi primite doar de către parohiile care au anunţat participarea.
 • Grupurile de copii, care vor participa la Întâlnirea Copiilor, trebuie să aibă un număr suficient de responsabili bine pregătiţi; aceştia să se asigure la plecarea din propriile parohii că fiecare copil are o şepcuţă/pălărioară pentru soare, sticluţă cu apă şi pacheţel pentru prânz.
 • La centrul de primire va fi făcută înscrierea grupului parohial şi se vor primi însemnele întâlnirii.
 • La sosirea la Dej şi pe parcursul întregii zile responsabilii grupurilor sunt rugaţi să respecte indicaţiile organizatorilor şi animatorilor. Bagajele nu vor fi lăsate la autocare pentru a evita deplasarea spre parcare în timpul prânzului
 • Participanții la Întâlnirea copiilor să fie îndemnaţi să participe la întregul program iar plecarea să fie luată în considerare după încheierea programului. Situaţiile contrare sunt deosebit de deranjante.
 • Preoţii care vor concelebra la Sfânta Liturghie sunt rugaţi să îşi aducă ornate luminate.
 • Parohiile care dorescă să participe la Festivalul Copiilor cu un moment artistic educativ pentru copii sunt rugate să contacteze organizatorii până în 28 mai 2012.
Informaţii suplimentare se pot obţine la:
Departamentul pentru Tineret – Pr Cristian Goia 0729.884.887
ASTRU Cluj – 0758.677.259, cluj@astru.ro
Materiale utile:

Un comentariu, RSS

 • Invitaţie la Întâlnirea Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla | Parohia Sfantul Anton de Padova Dej

  […] Invitaţie la Întâlnirea Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla Parohia noastră “Sfântul Anton de Padova” din localitatea Dej va găzdui anul acesta în data de 9 iunie 2012, a VI-a ediţie a Întâlnirii Copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla. Tema acestei întâlniri, la care vor participa copii din majoritatea parohiilor Eparhiei, cu vârste cuprinse între 6 – 13 ani, este: Isuse, cu bucurie am venit!, iar motto-ul: “Lăsaţi copii să vină la mine…”(Lc 18,16) Evenimentul este organizat de Departamentul pentru Tineret al Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla în colaborare cu Protopopiatul Dej, Parohia „Sf. Anton de Padova” Dej şi Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, preoţii, persoanele consacrate şi laicii implicaţi în pastoraţia copiilor şi tinerilor . Programul Întâlnirii Copiilor 2012 este următorul:   9.00 Primirea participanţilor & animaţie 10.00 Pregătirea pentru Sfânta Liturghie 10.30 Sfânta Liturghie arhierească            Prânzul ( fiecare din pacheţelele proprii aduse de acasă) 12.30 Festivalul copiilor: jocuri, bansuri, clowni 15.45 Predarea Icoanei copiilor Protopopiatului care va găzdui Întâlnirea Copiilor în 2013 16.00 Încheierea Întâlnirii Copiilor […]

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*