cautamlogoLuni, 15 septembrie 2014 a fost lansat un concurs pentru alegerea unui logo al Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic, Cluj-Napoca 2015. Logo-ul va reprezenta tema întâlnirii, vocaţia personală, formulată: „Căutători de fericire” şi bazându-se pe motto-ul întâlnirii: „Fericiţi cei cu inima curată, pentru că ei îl vor vedea pe Dumnezeu” (Evanghelia după Matei 5,8).

Pot participa la concurs orice persoane cu vârsta între 16 şi 35 de ani, cetăţeni români sau rezidenţi în mod legal în România. Reprezentarea grafică va urmări următoarele criterii: să fie o creaţie proprie şi originală în totalitate, fără a fi permisă preluarea oricăror elemente ale altor reprezentări grafice făcute publice; să nu fi fost făcută cunoscută publică, în întregime sau ca părţi ale acesteia; să conţină un element reprezentativ pentru municipiul Cluj-Napoca; să reflecte identitatea creştină a evenimentului; să conţină o cruce sau o referinţă clară la acest semn creştin; să se inspire din tema evenimentului prevăzută la art. 3 din prezentul regulament; să nu conţină fotografii în structura sa; şi să nu conţină cuvinte sau părţi de vorbire în structura sa.

Premiul pus la dispoziţie câştigătorului de către organizatori se ridică la 200 euro, net, echivalent în lei la cursul valutar anunţat de Banca Naţională a României pentru ziua de 13 octombrie 2014.

Limbile oficiale ale întâlnirii sunt română, maghiară şi engleză. Documentele şi informaţiile cerute în prezentul concurs pot fi trimise în oricare din cele trei limbi oficiale. Înscrierea la concurs se face exclusiv online pe site-ul oficial al întâlnirii www.intc.ro până în data de 30 septembrie 2014, ora 23.59.

Mai multe detalii pot fi găsite la adresa: www.intc.ro/concurs-logo


Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic (INTC) din România s-a născut în urma dorinţei tinerilor din diferite dieceze şi eparhii de a se întâlni, de a se cunoaşte mai bine, de a împărtăşi trăirea valorilor şi de a manifesta credinţa creştină împreună. INTC are loc o dată la trei ani şi este organizată alternativ de o dieceză romano-catolică şi de o eparhie greco-catolică.

Prima ediţie a avut loc în anul 1992 iar cea din 2015 va fi a XIII-a. La această întâlnire participă tineri din cele 12 dieceze şi eparhii din România, tineri de alte confesiuni (în special ortodocşi) şi grupuri de tineri invitaţi din alte ţări.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*