Dragi studenți,

vă invităm să parcurgem împreună cu Episcopul Barron programul video LITURGHIA – O întâlnire cu Isus în Cuvânt și în Euharistie, și să ne lăsăm transformați de perspectivele oferite despre această întâlnire privilegiată și intimă cu Domnul nostru Isus Cristos.

Veniți să vedem cum Liturghia ne scoate din lumea căzută și ne introduce în tărâmul ceresc, cum cuprinde chemarea lui Dumnezeu și răspunsul poporului Său, Biserica, și, cel mai important, cum suntem intim uniți cu Trupul, Sângele, Sufletul și Divinitatea lui Isus prin Preasfânta Euharistie.

Programul “Liturghia” ne va ajuta să înțelegem cum să participăm deplin, conștient și activ la ceea ce Conciliul Vatican II a numit izvorul și culmea vieții creștine.

Grupul de studenți ASTRU Cluj se va întâlni pentru a parcurge programul în 3 zile de joi – 14, 21 și 28 noiembrie – de la ora 20.15, la birourile ASTRU Cluj din Piața Cipariu, în incinta Catedralei în construcție. Facilitatorii programului vor fi Radu și Oana Capan (Biroul Eparhial pentru Cateheză).

Mai multe informații despre program, aici: https://programe.cateheza.ro/liturghia

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți, trimițând un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la adresa cluj@astru.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*