În această perioadă de pregătire pentru Sărbătoarea Învierii 2016, ASTRU Cluj propune copiilor din grupurile parohiale de copii un itinerariu de pregătire umană şi spirituală.

În introducerea itinerariului se explică:

„Dragi copii, acest itinerariu pentru Postul Mare și Sărbătoarea Învierii Domnului nostru este conceput special pentru voi, copiii din ASTRU Cluj. Materialul conține evanghelia fiecărei duminici din Postul Mare, un scurt mesaj săptămânal al Sfântului Părinte Papa Francisc și apoi o propunere de activitate pentru fiecare zi din post, o rugăciune sau o faptă care să te ajute să crești în virtute și credință.

Dincolo de lucrurile și ideile pe care le găsești în calendar, te sfătuim să alegi unul sau două lucruri la care să renunți pe durata întregului Post Mare. De exemplu, unii oameni aleg să renunțe la ciocolată, sucuri sau chipsuri. Alte persoane aleg să spună o rugăciune în plus în fiecare zi.

Papa Francisc ne îndeamnă “să invocăm cu încredere deosebită ocrotirea și ajutorul Fecioarei Maria: ea, prima care a crezut în Hristos, să ne însoțească în zilele de rugăciune intensă și de pocăință, pentru a ajunge să celebrăm, purificați și reînnoiți în spirit, marele mister al Paștelui Fiului său.”

Puteți descărca itinerariul de aici:
„ÎNCOTRO ALERGI?”- Itinerariu spiritual pentru copii (Format A4)
„ÎNCOTRO ALERGI?”- Itinerariu spiritual pentru copii (Format tip broșură, A5)

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*