În săptămâna 21-27.03 2011, la Ohrid, Macedonia se desfăşoară a doua parte a cursului de media şi comunicare, Media Sapiens II, după mai mult de 1 an la prima ediţie care a avut loc în  Estonia.

În cadrul cursului sunt pregătite sesiuni de management al comunicării, media şi PR în activităţile cu tinerii, workshopuri de web design şi crearea unui videoclip de promovare, dar de asemenea activitaţi menite să îi ajute pe tinerii participanţi să lege relaţii de prienie, precum seri multiculturale sau vizitarea oraşului Ohrid, împreună.

Din partea Astru Cluj participă o delegaţie formată din 3 persoane – Sorina Marcu, Roxana Beca şi Mihai Floran în calitate de reporter.

Suntem bucuroşi să ne aflăm aici, încercăm să profităm de şansa de a învăţa lucruri noi, de a fi implicaţi şi dăruiţi în acest proiect de educaţie non-formală, pentru ca mai apoi să putem pune tot ce am învăţat în slujba ASTRU sau să aplicăm în viaţa noastră personală. Sperăm să legăm noi prietenii şi deşi a trecut doar o zi de activităţi propriu-zise, ieri fiind ziua de primire a tuturor participanţilor, simţim deja cum noi prietenii se nasc.

Fie ca săptămâna aceasta să fie una rodnică atât din punct de vedere al cunoştinţelor dobândite cât şi a experienţelor personale trăite şi a prietenilor întâlniţi.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*