La finalul campusurilor estivale „Din Toată Inima” 2015,  dorim să vă adresăm tuturor celor ce ați dat din timpul vostru pentru tinerii și copiii eparhiei noastre, un mare și din suflet MULȚUMIM!!

Multumim animatorilor2

Mulțumim pentru dedicarea voastră, mulțumim pentru că ați fost un real sprijin în organizarea zilelor de campus. Mulțumim pentru momentele în care ați fost acolo pentru copiii care aveau nevoie de un răspuns, de o ureche care ascultă, de un zâmbet sau de o încurajare, de un imbold sau o îmbrățișare!

Mulțumim pentru bucuria voastră, mulțumim pentru mărturia voastră, pentru exemplul vostru de viață și pentru curajul de a fi vestitori ai evangheliei, ai Veștii celei Bune pe care ne trimite însuși Mântuitorul nostru să o vestim și unde ni-L dă pe Mângâietorul ca să ne inspire vorbirea și faptele.

În numele tuturor coordonatorilor de campus doresc să vă mulțumesc că ați răspuns cu DA apelului de a fi animatori și de a însufleți câteva zile de vară în toate parohiile în care s-a desfășurat campusul estival „Din toată inima”, că ați acceptat această provocare de a-i iubi pe cei mai mici dintre noi.

Foarte concret, în numere, campusurile din această vară arată astfel:

  • 7 coordonatori de campus, 26 animatori,  și 2 persoane consacrate,
  • 14 parohii,
  • 15 campusuri
  • 17 preoți în mijlocul copiilor și tinerilor,
  • 42 de zile de campus cu soare, ploaie, caniculă și brize de vânt răcoroase,
  • 355 copii și tineri participanți, plini de energie. 

 

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*